Welkom bij José Bakker - Leiderschapstrainer en managementcoach netwerkmarketing
 
 
 

Wie ben ik?

José Bakker

1963 geboren te IJsselstein

 

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de medische sector, ben ik vanaf mijn 26e jaar als zelfstandig ondernemer gaan werken bij een Amerikaanse multinational. Daar heb ik al mijn ervaring opgedaan als ondernemer en heb ik leiding gegeven aan alle niveaus op het gebied van marketing, sales en logistiek binnen het bedrijf.

12 jaar geleden heb ik mij aangesloten bij de organisatie van Sales Improvement Group. Tot 1 mei 2019 heb ik met veel plezier gewerkt bij diverse Business to Business bedrijven, retail bedrijven en multi level marketing bedrijven als senior sales management trainer en coach.

Inmiddels werk ik nu vanuit mijn eigen bedrijf als netwerkmarketing trainer, coach en sales manager bij mijn klanten. Hier ligt mijn grote passie.

Mijn expertise ligt vooral op het vlak van leiderschapstrainingen voor groepen, train de trainer trajecten voor netwerkmarketing en management coaching.

Helpen ontwikkelen van je mensen betekent groei in je organisatie!

Wat is iemands achtergrond en wat betekent werken voor een netwerkmarketingbedrijf voor hem of haar?

Kennis en kunde ontwikkelen in relaties opbouwen, leiding geven en de adviserende rol naar de klant is een must binnen de eigen onderneming. Zelfstandig ondernemen in netwerkmarketing en ontwikkelen in de business kan een grote uitdaging zijn. Wanneer je hierin niet slaagt is dat absoluut een belemmering om te kunnen groeien.

Elk mens is uniek. Wat is iemands karakter profiel, welke persoonskenmerken en vaardigheden heeft iemand? Hoe gedraagt hij/zij zich? Onzekerheid en niet durven doen liggen op de loer.

Welke beslissingen moet ik nemen? Wat wil ik, kan ik het en hoe pak ik dat dan aan?

Het is een heel persoonlijk verhaal om daadwerkelijk aan de slag te gaan en te willen leren hoe je jezelf wil en kan ontwikkelen binnen de business.Wat is succes? 

Hoe ver wil ik komen en waarom?

Wil je graag weten op welke wijze ik werk met de mensen binnen netwerkmarketing? 

Wat doe ik nu anders en wat voeg ik toe?
Neem gerust contact met mij op en laten we eens kennismaken met elkaar. 

Ik geef je graag aan hoe ik binnen je bedrijf  jouw mensen verder kan laten ontwikkelen.

 

José Bakker

MLM Training en Coaching